Engresca't 2016

Aquesta vuitena edició teníem l’objectiu de seguir fent créixer el concurs i per això vam escollir una sala amb molt de renom, Apolo 2. El dia de la final es va batre el rècord d’assistència.

Llegir més

Engresca't 2015

A la setena edició es va apostar per millorar la qualitat del concurs. Amb aquest objectiu es va iniciar una col·laboració amb el grup Flaix i també es va posar com a requisit pels DJ que aquests hagin de ser productors.

Llegir més

Engresca't 2014

Amb la sisena edició es va inaugurar el nostre nou domini, www.engrescat.org, on podem publicar notícies amb gran visibilitat i que incorpora una nova plataforma d’inscripcions i de votacions.

Llegir més

Engresca't 2012

La quarta edició va comptar amb la participació de 139 grups, així com amb la col·laboració de Hit Masters per a la masterització del disc.

Llegir més

Engresca't 2011

Amb la tercera edició, l'Engresca't va batre nous récords. Gairebé 30 mil vots van decidir els grups finalistes davant l'alta qualitat presentada pels 177 participants.

Llegir més

Engresca't 2010

La segona edició de l'Engresca't va ser la consolidació del concurs. Es va superar la participació del primer any, arribant gairebé als 150 grups.

Llegir més

Engresca't 2009

L'edició de 2009 va ser la primera edició de l'Engresca't i va comptar amb una exitosa participació. Van participar-hi més de 100 grups de notable qualitat i la fase final va ser magnífica.

Llegir més